Popis činnosti
                
Provozujeme e-shop s prodejem kvalitního hovězího i vepřového masa, slaniny, šunky, uzenin, másla, mléka, pečiva, koření a dalších potravin.
- Přímo u prověřených chovatelů si vybíráme konkrétní kusy dobytka – dohlížíme na stravu, zacházení se zvířetem i na porážku.
 
- Maso si sami bouráme, necháváme ho odležet a vyzrát.
 
- Do uzenin přidáváme kromě masa a sádla jen sůl, koření a čerstvý český česnek.
 
- Naše výrobky plníme do nejkvalitnějších přírodních střívek, tak aby při kousnutí křupaly, a udíme je v kouři z tvrdého bukového dřeva.
 
- Zkrátka o našich produktech víme všechno...
 
 
PLEMENA :
Hovězí maso:
- Zaměřili jsme se na původní české plemeno český strakatý skot (odtud zkratka čestr).
 
- Používáme primárně voly a jalovice. Zjistili jsme totiž, že z masa těchto zvířat dokážeme vyrobit dokonale křehké maso s výraznou a čistou chutí.
 
- Vybíráme si tuzemské dodavatele a sledujeme každý kus, který přijde na talíř našich hostů.
 
- Spolu s chovateli ovlivňujeme složení krmiva tak, abychom dosáhli optimálního mramorování tukem, díky kterému je maso šťavnaté.
 
- Dohlížíme i na kulturu přepravy a porážku. Maso si potom sami bouráme a necháváme ho zrát.
 
 
Vepřové maso:
- Naše vepřové pochází z velmi kvalitního plemene přeštického černostrakatého prasete.
 
- Tihle čuníci, kteří byli ještě před pár lety na vymření, mají díky větší tučnosti nepřekonatelně dobré maso a sádlo.
 
- Kříženci českého hřebenáče se starými anglickými plemeny dováženými na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko rostou pomalu, ale v chuti se jim vyrovná máloco.
 
- Dříve se z přeštických vepřů vyráběla legendární Pražská šunka
 
 
Veškeré další informace naleznete na naší webové stránce a nebo nás konatujte na uvedené emailové adrese, či telefoních číslech uvedených výše.